Başkale Belediyesi Zabıta Hizmet Noktası Oluşturdu

22 Kasım 2017
Başkale Belediyesi Zabıta Hizmet Noktası Oluşturdu

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla ilçe merkezinde zabıta noktası oluşturdu.

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde hizmet noktası oluşturuldu.

İlçe merkezinde kurulan Zabıta Hizmet Noktasının, şehir içi trafik takip amaçlı ve ilçe girişinde gelişen mahallelere için hizmet vermek amaçlı kurulduğu öğrenildi.

Başkale Şehir Merkezine birçok mahalle, cadde ve sokağa yakın olması nedeniyle zabıta memurlarının zabıta noktasında aktif çalışma temposunun daha da artacağını ve hizmetlerin daha çabuk yerine getirileceğini ifade eden Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ekiplerin 7/24 ilçe halkının hizmetinde olmayı sürdüreceklerini belirterek,  yeni Zabıta Hizmet noktasının hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Başkale Belediyesinin başlattığı Zabıta Hizmet Noktası uygulamasının çok yerinde bir çalışma olduğunu dile getiren vatandaşlar, bu uygulama sayesinde Zabıtanın şehir içinde vatandaşın hakkının korunacağını ve her şeye anında müdahalenin daha hızlı olacağını belirtiler.

• Başkale Belediyesi Zabıta Hizmet Noktası Oluşturdu