Başkale'de Fırın Denetimi

13 Kasım 2017
Başkale'de Fırın Denetimi

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezindeki tüm fırın ve unlu mamul işletmelerini denetledi.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçemizde bulunan tüm fırın ve unlu mamul işletmelerini denetledi.

İlçe merkezindeki fırın ve unlu mamul üretim yerlerini denetleyen zabıta ekipleri, iş yerlerinin üretim alanlarını, depolarını ve belgelerini kontrol etti.

Denetimler sırasında karşılaştıkları sorunlarla ilgili iş yeri sahiplerini uyaran ekipler, bazı iş yerleri hakkında da tutanak tuttu.

Ekmeklerin gramajına uygun üretilmesi ve sağlık koşullarına uyulması için sürekli denetimler yaptıklarını aktaran ekipler "Halkın sağlığını ön planda tutarak, gıda konusuna büyük önem veriyoruz. Fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirerek eksikleri sözlü ve tutanaklar halinde iş yeri sahiplerine ilettik. Yaptığımız sıkı denetimlerle esnaf kardeşlerimizin belli bir seviyeye geldiğini görebiliyoruz. Bundan dolayı işletmecilere teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandı.

• Başkale'de Fırın Denetimi