Başkan Vekilimiz Öztürk’ten 10 Kasım Mesajı

09 Kasım 2017
Başkan Vekilimiz Öztürk’ten 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk 10 Kasım nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekilimiz Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında şükran ve saygıyla yâd ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır.

Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.  Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. O’na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Ruhu şad olsun.”