Başkale İlçemizde "Sosyal Market" Açıldı

01 Kasım 2017
Başkale İlçemizde  "Sosyal Market" Açıldı

Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dar gelirli vatandaşların temel gıda ve temiz malzemesi ile giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan "Sosyal Market'in açılışını Belediye Başkan vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk yaptı.

Başkale İlçemizde dar gelirli vatandaşların temel gıda maddesi temizlik giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan "Sosyal Market'in açılışı yapıldı.

Açılış törenine Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede bulunan kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Başkan Vekilimiz Öztürk Sosyal Market projesini hayata geçirdiklerini belirterek” Değerli Başkaleli hemşerilerim Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı olarak bugüne kadar birçok projeye imza attık. Vatandaşlarımıza giyim yardımı, gıda yardımı ve nakdi yardımlar olmak üzere pek çok yardımlarda bulunuyoruz. Bugün bu hizmetlerden birinin daha açılışını yapmak için burada toplandık. Vatandaşlarımızın giyim ihtiyacını karşılayacak olan bu sosyal marketimiz hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Yapılan dua ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Vekilimiz Öztürk ve beraberindekiler Sosyal marketi gezdi.

Sosyal markette gelen çocuklarla yakından ilgilenen Öztürk, çocukları kendi elleriyle giydirdi. Programa ilçedeki kamun kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı Katılımcılara yapılan ikramın ardından açılış programı sona erdi.

• Başkale İlçemizde  "Sosyal Market" Açıldı