Başkan Vekili Öztürk’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28 Ekim 2017
Başkan Vekili Öztürk’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetin ilanının 94. Yıldönümünde Türk Milleti olarak büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirterek, bu anlamlı günde tüm Başkale halkına sevgi saygılarını sunarak mesajına başlayan Başkan  Öztürk, şöyle devam etti.

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümüne erişmenin gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz.Kahramanlarımız tarafından bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir.Türk Milleti olarak bizlerde bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, her bakımdan daha güçlü, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen büyük ve onurlu mücadelelerin ardından şanlı Zaferlerin kazanılmasının ardından ilan edilen Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünde, Başkaleli hemşerilerim başta olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.”