Çocukların Oyuncakları Başkan Vekilimiz Öztürk’ten

20 Ekim 2017
Çocukların Oyuncakları Başkan Vekilimiz Öztürk’ten

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ziyaret ettiği mahallelerdeki çocuklara oyuncak hediye ediyor.

Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ziyaret ettiği mahallelerdeki beraberinde heyetle mahallelerdeki yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçede devam eden çalışmaları denetlerken aracını durdurup mahalledeki çocuklara oyuncak dağıtan Öztürk’e teşekkür eden çocuklar,  kardeşleri İçin de oyuncak istiyor.

Başkan Vekili Öztürk “Çocuklar nerde görse hemen oyuncak ister. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her çağında ne yapabildiyse o hep zihinlerde kalır 3-4 yaş çocuklar oyuncak çikolata sever daha büyükler bisiklet tablet sever her yaşın kendine göre bir çağı var” dedi.

Esnafları tek tek ziyaret eden,  kendisine iletilen konularla ilgili not alan ve çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını bildiren Öztürk, devletin tüm imkânları ile esnafımızın sorunlarını çözmeye hazır olduğu mesajını verdi.

Esnafla birlikte çay içen Öztürk’ün ziyareti samimi anlara sahne olurken esnaflar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

• Çocukların Oyuncakları Başkan Vekilimiz Öztürk’ten