Başkan Vekili Öztürk'ten Başkale Gençlikspor'a Destek

16 Ekim 2017
Başkan Vekili Öztürk'ten Başkale Gençlikspor'a Destek

Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk Başkale Gençlikspor’a nakdi destek ve spor malzemesi yardımında bulundu.

Van 1'inci Amatör Küme A Grubunda Başkale’yi temsil edecek olan Başkale Gençlikspor'a malzeme dağıtımı için Başkale Şehir Stadyumu'nda  bir program düzenlendi.

Başkale Gençlikspor'un  22 futbolcusu için hazırlanan malzeme paketleri Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk tarafından verildi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Vekili Öztürk, gençlerin spor faaliyetlerinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sporcularımız eminim ki ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Başkale Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Bu iş biraz da yürek işidir. Sizlerin başarılı olacağından inancım tamdır." diye konuştu.

Hediyeleri alan Başkale Gençlikspor Takımı futbolcuları da, kendilerine destek çıkan Başkan Vekili Öztürk'e teşekkür ettiler.

Takım Antrenörü Kinyas Turan Kaymakam Öztürk'ün bu konuda çok duyarlı olduğunu belirterek, “Kendilerine  yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaymakam Öztürk ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öztürk, hazırlıklarını sürdüren Başkale Gençlikspor’un antrenmanını izledikten sonra stattan ayrıldı.

• Başkan Vekili Öztürk'ten Başkale Gençlikspor'a Destek