İlçemizde Yeni İşyeri Açılışı

11 Ekim 2017
İlçemizde Yeni İşyeri Açılışı

Başkale İlçemiz Van-Hakkari Yolu üzerinde yeni hizmete giren Asvan Kafe isimli işletmenin açılışını Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk yaptı.

İlçemizde yeni açılan ve işletmeciliğini Fahrettin Aslan’ın yaptığı Asvan Kafe, Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk tarafından hizmete açıldı.

Açılış törenine Başkale Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Abdulselam Öztürk,  işadamları, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Başkan Vekili Öztürk, “Başkale’miz her şeye değer. Bizler de belediye olarak ilçemiz için gerekli çalışmaları yürütüyoruz.  Başkale'nin imajı son zamanlarda yükselmeye başladı. Belediye ve kaymakamlık olarak işadamlarımızın da desteğiyle ilçemiz için her şeyi yapacağız. Ben bu güzel nezih ortamın Başkale için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Vekilimiz Öztürk ve davetliler işyerini gezdi. Katılımcılara yapılan ikramın ardından açılış programı sona erdi.

• İlçemizde Yeni İşyeri Açılışı