Başkale Belediyesi 2 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

04 Ekim 2017
Başkale Belediyesi 2 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Başkale Belediyesi, mübarek muharrem ayı dolayısıyla Başkale İlçemizde 2 Bin Kişiye Aşure Dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkale Belediyesi tarafından 2 bin kişiye aşure dağıtılırken, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk aşure ikramında bizzat bulundu.

Başkale Merkez Yeni Camii önünde ve çarşı merkezinde kurulan stantlara aşureye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Aşure etkinliğine Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk,  İlçe jandarma komutanı jandarma Binbaşı Fatih Hati, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Selman Belgin ile kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı öncesi konuşan Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,  “Mübarek Muharrem ayının tüm İslam alemine Başkale’ye Van’a ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah tüm İslam alemi kötülüklerden kurtulur.” Dileklerinde bulunduktan sonra eline kepçe alan Öztürk, dev kazanlarda hazırlanan aşureyi, kendi eliyle vatandaşlara ikram etti.

Aşure, vatandaşların yanı sıra Mehmetçiklere ve hastanede bulunan hasta ve çalışanlara ilçedeki bütün kurum ve kuruluşlara da paketlenerek ikram edildi.

• Başkale Belediyesi 2 Bin Kişiye Aşure İkram Etti