Başkale Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

28 Eylül 2017
Başkale Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkale İlçemizde başlatılan sıcak asfalt çalışması kapsamında Tepebaşı, Yenimahalle ve Hafiziye Mahallelerinde yolları sıcak asfalt ile kaplayan Başkale Belediyesi, Çarşı merkezinde de caddeleri asfalt ile kapladı.

Başkale’nin tüm yerleşim alanlarına hizmet ulaştıran Belediyemiz Başkale’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Merkez Tepebaşı, Yenimahalle ve Hafiziye mahallelerinde alt yapı çalışmaları yapılarak sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından Çarşı merkezinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Belediye bağlı Fen İşleri ekiplerinin başlatmış olduğu sıcak asfalt çalışması kapsamında Çarşı merkezinde bulunan Saruhan Caddesi, sıcak asfalt ile kaplanarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kırsal mahallelerde ise yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında mahalle yolları stabilize edilerek buz döşemesi yapılırken, köy meydanları, cami ve taziye evlerinin önüne parke taşı döşeniyor.  Başkale ilçesinde yol geçiş ve bağlantı noktalarına 300-600 ebatlarında 143 adet beton boru döşendi.

Başkale’de gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

• Başkale Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor