Başkale İlçemize Yeni Taziye Evi

21 Eylül 2017
Başkale İlçemize Yeni Taziye Evi

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Belediyemiz ve Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından ilçemize ortak yapılan yeni taziye evinde incelemelerde bulundu.

Başkale İlçemizde Kaba inşaatı kardeş belediye Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu belediyesi tarafından diğer tüm alt yapı, iç dizayn ve ince işçiliği Başkale Belediyesi tarafından yapılan yeni taziye evi bitme aşamasına geldi.

Başkan Vekilimiz Abdulselam Öztürk, Başkale’de yeni yapılan yüksek kapasiteli yeni taziye evinde incelemelerde bulundu.

Belediye Fen İşleri ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Öztürk, taziye evinin biran önce bitmesi için gerekli talimatları verdi. Başkale halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu belirten Öztürk, bu tür çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Van Hakkari yolu üzeri stadyum sokakta 300 m2 alan üzerine yapılan kadın ve erkekler olmak üzere iki bölümden oluşan taziye evinin çevresi de parke taşı ile döşendi.

Taziye evi içerisinde mescid, mutfak ve lavabo bulunuyor.

• Başkale İlçemize Yeni Taziye Evi