Başkale İlçemizde Karne Sevinci

Başkale İlçemizde 13 Bin 423 öğrenci karne sevinci yaşadı. Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak,ilçemize 20 km uzaklıkta bulunan Aşalan Mahallesi ilkokuluna giderek öğrencilere karnelerini ve beraberinde götürdüğü oyuncakları dağıttı. Fatih Ortaokulunda düzenlenen törene de katılan Başkan Vekilimiz Solak, sınıfları gezerek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

İlçemizde öğrenciler karnelerini alarak büyük bir sevinç yaşadı. İlçemize 20 kilometre uzaklıkta bulunan Aşalan Mahallemizde düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak ve eşi Esra Solak hanımefendi beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kocatürk, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara öğrencilere karneleriyle birlikte oyuncak dağıttı.

İlk defa kaymakam gören öğrenciler, karne ve hediye almanın sevincini yaşayarak evlerinin yolunu tuttu.Okuldaki öğretmenleri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Vekilimiz Solak, Başkale Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak eğitime her zaman katkı sunmak için hazır olduklarını belirterek, öğrencilere tatillerinin iyi geçmesi temennisinde bulundu.

Buradaki programın ardından Başkan vekilimiz Asım Solak ve beraberindekiler, ilçemizde bulunan Fatih Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katıldılar. Burada da sınıfları tek tek gezen Başkan Vekili Solak, öğrencilerle yakından ilgilendi. Karnelerin dağıttı.

Programın ardından Solak ve beraberindekiler okuldan ayrıldı.

• Başkale İlçemizde Karne Sevinci