Başkan Vekili Öztürk’ten Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül 2017
Başkan Vekili Öztürk’ten Gaziler Günü Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Vekili Öztürk, mesajında “Bütün Gazilerimize minnettarız. 19 Eylül Günü’nde Vatan savunmasında kutsal görev alan cennet vatanımız için canını ortaya koyan silahlı kuvvetlerimiz, emniyet güçlerimiz ve gazilik rütbesine ulaşan tüm vatan evlatlarına duyduğumuz vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir fırsattır. Türk milleti var olduğundan bu yana; ülkesi, milleti, milli ve manevi değerleri için canı pahasına mücadele etmiş, bu uğurda şehitler vermiş ve onurlu gazileri olmuştur. Cennet vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize büyük minnet ve Şükranlarımı Sunuyorum” dedi