Başkale İlçemize 21 km Sıcak Asfalt Yapıldı

18 Eylül 2017
Başkale İlçemize 21 km Sıcak Asfalt Yapıldı

Belediyemiz tarafından ilçe merkezinde yapılan 21 km sıcak asfaltın ardından yollara çizgileri çekerek, tüm yollarda temizlik çalışması yapıldı ve çizgiler çekildi.

Başkale Belediyesi, ilçe merkezinde yaptığı sıcak asfalt çalışmasının ardından yeni ve eski yollara çizgi çizerek, yolların daha temiz olması için temizlik çalışması yaptı.

Soğuk Beton Çizgileri

Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları kapsamında mahalleleri yolları beton yol olarak yapıldı. Beton yola uygun olarak üretilen, 21 bin metrekare soğuk yol çizgi boyası Başkale merkez mahalle yollarında kullanıldığı ve kullanılan boya termoplastik boya kullanılarak Yollar temizlendikten sonra yol çizgileri çizildi.

Belediyeye bağlı Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri de yol ve çevrede temizlik çalışması yaptı.

50 personel ve belediyeye ait 6 araç ile yapılan temizlik çalışması sonrası ilçede tüm çöp ve hafriyat malzemesi toplandı. Ardından sulama araçları ile tüm yollar ve caddeler baştan sona yıkandı.

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyan vatandaşlar, Belediye tarafından yolların yenilenmesi ve temizlenmesinden dolayı belediyeye teşekkür ettiler.

• Başkale İlçemize 21 km Sıcak Asfalt Yapıldı