Belediyemizin Personeline Sağlık Taraması

13 Eylül 2017
Belediyemizin Personeline Sağlık Taraması

Belediyemizin tüm personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, sağlık taraması ve eğitimden geçti.

Başkale Belediyesi personeline İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında sağlık taraması yapıldı.

12 Eylül 2017 Salı günü yapılan sağlık taraması kapsamında elde edilecek veriler personele ait sağlık takibi dosyalarına işleneceği bildirildi.

Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin ortaya konulmasının amaçlandığı sağlık taramasında elde edilecek sonuçlar, çeşitli testlerden geçirilen işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işleneceği ifade edildi.

Her ay periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek.

Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.

• Belediyemizin Personeline Sağlık Taraması