Başkale Belediyesi’nden Eğitime 1 Milyon TL Destek

08 Eylül 2017
Başkale Belediyesi’nden Eğitime 1 Milyon TL Destek

Başkale İlçemizde düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısında konuşan Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk, eğitime destek ve okulların tadilatı için 1 milyon TL destek vereceklerini söyledi.

Başkale İlçemizde 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk Başkanlığında Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,  ilçe Jandarma Komutanı jandarma Binbaşı Fatih Hati,  ilçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Belediye Başkan Yardımcıları Sami Karakelle ve Şahin Aşan ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile okul müdürleri katıldı.

İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, "Çocuklarımızın daha güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak ve okullarda güvenlik ile ilgili yapılacak çalışmaların neler olabileceği konusunda okul yöneticilerimizle bilgi alışverişinde bulunarak gerekli tedbirlerin alınması için çalışmalarımı yapıyoruz.” Dedi.

Okul müdürlerine ve muhtarlara bu konuda talimat veren Öztürk, devletin bütün imkanlarını bizim geleceğimiz olan çocuklara sarf ettiğini fakat taşımalı eğitimde herhangi bir aksaklık yaşamaması için bütün tedbirlerin alındığı ve Başkale eğitimi çıtasını yükseltileceğini dile getirerek, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili bilgi verdi.

ÖZTÜRK: EĞİTİME BU YIL 1 MİLYON TL DESTEK VERECEĞİZ

İlçe merkezindeki her okulda, öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde güvenlik amacıyla ekip görevlendirileceğini dile getirerek, ilçedeki okulların tadilatı için 1 milyon TL destek vereceklerini belirterek, "Geçmişteki bozuk zihniyet okulları yakarken, bizler okulları ihya ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim görmesi için üzerimize düşeni yaparak, Tek amacımız, öğrencilerimizin güzel bir ortamda eğitim alarak başarı çıtalarını yükseltmektir" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, okul Müdürleri ve muhtarlar da Kaymakam Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Toplantı düzenlenen yemek programı ile son buldu.

• Başkale Belediyesi’nden Eğitime 1 Milyon TL Destek