Başkale İlçemizde Bayramlaşma Programı

02 Eylül 2017
Başkale İlçemizde Bayramlaşma Programı

Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakamımız Abdulselam Öztürk, ilçemizde görev yapan asker, polis ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Hükümet Konağı’nda başlayan bayramlaşma programı öncelikle vatandaşlarımızın Başkan Vekili Öztürk’ü ziyaret ederek, bayramını kutlamasıyla başladı.

Ardından  Garnizon Komutanı vekilli Piyade Yarbay Orhan Kurtoğlu, 4. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Köylü, İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Fatih Hati, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Selman Belgin emniyet Müdürü Vekilli İbrahim Erkalaycıoğlu ve kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bayram ziyaretiyle devam etti.

Başkan Vekili ve Kaymakam Abdulselam Öztürk, ardından beraberindeki heyetle  Başkale Devlet Hastanesi’ne geçerek  yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı.

Hastanede yatan hastalara çeşitli hediyeler veren Öztürk, bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen programa katılan Öztürk, burada polislerle bayramlaştı.

Buradan da askeri birlikleri ziyaret ederek vatani görevini yapan askerlerin bayramını kutlayan Öztürk, Mehmetçiklerin memleketin en kritik döneminde ve en kritik noktasında ülkenin bekçiliğini yaptığını söyledi.

Öztürk, "Size minnettarız. Askerlik görevinizi inşa ediyorsunuz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah'a emanet olun." dedi.

• Başkale İlçemizde Bayramlaşma Programı