Başkan Vekili Öztürk’ten Kurban Bayramı Mesajı

31 Ağustos 2017
Başkan Vekili Öztürk’ten Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakam Abdulselam Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerlerin yaşayıp paylaşıldığı bir bayramı idrak etmenin sevinci içinde olduklarını belirten Başkan Vekili Öztürk, mesajında  şunlara yer verdi:

“Toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde; muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda cennet vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle ve minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, Başkaleli hemşerilerim başta olmak üzere sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım."