Başkan ÖZTÜRK'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2017
Başkan ÖZTÜRK'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Absulselam Öztürk 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Zafer Bayramı’nın 95'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Vekili Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Türk tarihinin dönüm noktalarından birini teşkil eden şanlı bir zafer olduğunu söyledi.

"Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.Türk Milleti olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yılında bu büyük destanın coşkusunu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen bu büyük ve onurlu mücadelenin kazanıldığı bu Zaferin 95. Yıldönümünde, Başkaleli hemşerilerim başta olmak üzere tüm milletimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer  Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.”