Belediyemiz İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yapıyor

01 Ağustos 2017
Belediyemiz İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yapıyor

Başkale Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi Başkale merkez ve Kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere Un, Nohut, gıda ve temizlik malzemesi dağıtımı gerçekleştiriyor.

Başkale Belediyesi tarafından büyük bir titizlikle yapılan çalışmaların sonucunda ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapılıyor.

Sosyal Belediyecilik gereklerini yerine getiren Belediyemiz ihtiyaç sahibi Başkaleli ailelere peryodik yardımın dışında Ramazan ayı dolayısıyla 6 bin Paket Gıda ve temizlik malzemesi paketi, 800 torba un, 10 ton nohut ve 50 taziye paketi yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 15 bin sıcak ekmek yardımında bulunan Belediyemiz,  yeni gelen başvurular neticesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi ekipleri, yardım yapılan ailelerin temel gıda malzemelerini belediyeye ait araçlara yükleyerek, adrese teslim yapıyor.

Yardımlardan dolayı Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’e teşekkür eden aileler, “Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bizler yaptığı yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dediler.

• Belediyemiz İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı Yapıyor