Başkan Vekili Öztürk Halkın Düğününde (video)

21 Temmuz 2017
Başkan Vekili Öztürk Halkın Düğününde (video)

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, ilçemizde yapılan bir düğüne katılarak, düğünde halay çekti.

Başkale Belediyesi Başkan Vekili ve Kaymakam Abdulselam Öztürk,  belediye ve kaymakamlık hizmetlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla her zaman bir araya gelerek hemhal olmaya devam ediyor.

Başkale ilçesinde görev yaptığı süre de İnsan odaklı hizmet anlayışını ortaya koyarak ilçenin çehresini değiştirmede karalı olan Başkan Öztürk, Erkan Keskin ile Yıldız Siyahtaş çiftinin düğününe katılarak, düğünde halay çekti.

Başkale merkez yeni mahallede yapılan Keskin ile Siyahtaş ailelerinin mutlu gününde yanlarında olan ve düğünde halay çeken Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,  evli çiftleri tebrik ederek, ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bu durumdan oldukça memnun olan vatandaşlar ve Keskin ailesi ise “böyle bir tabloyu yıllarca özlediklerini ifade ederek belediye başkanı ve kaymakam bizleri onurlandırdı buraya kadar gelip bizim düğünümüze teşrif ettiği için teşekkür ederiz”  dediler.

Düğünde davetlilerin arasına katılan Öztürk, uzun bir süre halay çektikten sonra vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra düğünden ayrıldı.

• Başkan Vekili Öztürk Halkın Düğününde (video)