Başkale İlçemizin Yolları Sıcak Asfalt Yapılıyor

19 Temmuz 2017
Başkale İlçemizin Yolları Sıcak Asfalt Yapılıyor

Başkale İlçemizde 17 Kilometre yol sıcak asfalt yapılıyor.

Başkale İlçemizde belediyemiz tarafından ilçe genelinde başlatılan yol bakım onarım çalışmaları devam ederken, ilçe merkezindeki sokak ve caddelerde 17 kilometre sıcak asfalt yapımına başladı.

Çalışmalar büyük bir titizlik ve aralıksız sürerken, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkale Belediye Başkan Vekili ve ilçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk, elline metre alarak bir mühendis gibi asfalt dökülen yolları ölçtü.

Başkale Belediyesi Fen İşleri ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vekili Öztürk, yolların biran önce tamamlanması için gerekli talimatları verdi.

Başkan Vekili Öztürk, yaptığı açıklamada “ Başkale halkı hizmetlerin en güzeline layık. Belediye olarak ilçemizin yollarının daha modern ve güzel olması için çalışmalarımıza hız verdik. Bunun neticesinde yollarımız asfalta kavuştu. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkale Yolları Modernleşiyor

Başkale ilçesinde yollar modern hale dönüştürülürken, çalışmaların en dikkat çekici noktası, bugüne kadar rutin olarak yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, yüksek kalitede, dayanıklı ve kullanışlı yeni yolların hizmete sunulması olarak gösteriliyor.

Çalışmalar kapsamında; merkez Yeni mahalle, Tepebaşı ve Hafiziye mahallelerinde yeni yollar açıldı ve 6 metre genişliğinde 8 cm kalınlığında 17 km sıcak asfalt yapımı çalışması yapılıyor.

• Başkale İlçemizin Yolları Sıcak Asfalt Yapılıyor