Başkan Vekili Öztürk’ten 15 Temmuz Mesajı

14 Temmuz 2017
Başkan Vekili Öztürk’ten 15 Temmuz Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk,15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, mesajında  “15 Temmuz 2016 akşamı Bölücü Terör Örgütü FETÖ Mensupları Ülkemizin bekasına,  Türk Milletinin birlik ve beraberliğine karşı bir işgal ve darbe girişimi düzenledi. Ülkemizin dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper eden Türk Milleti, bu hain girişimi vatansever kamu görevlileri ve güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına kanlarını dökerek engellemiştir. Çanakkale ve Milli mücadele ruhuyla mücadele eden Türk Milleti, bir kez daha ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve birlik beraberliğine kast eden hainlere gereken dersi verilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Hain terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminin birinci Yıldönümünde ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.