Başkale Belediyesi’nden kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Başkale Belediyesi tarafından çarşı merkezinde yaya kaldırımı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Başkale Belediyesi ilçede çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Eş Başkanı Erkan Acar ın talimatı doğrultusunda.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gözetiminde devam eden çalışmalar kapsamında Kadir Saruhan Caddesi’nde bulunan yaya kaldırımları yeniden yapılıyor.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Eş Belediye Başkanı Erkan Acar; “Planlanan program doğrultusunda ihaleye verilen kaldırım projesi kadir Saruhan caddesinde yapımına başlanan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Başkale’deki bu projemiz kaldırım ışıklandırma çalışmalarımız tüm hızıyla Devam edeceğini halkımızın hizmetine sunacağını" belirten Eş Başkan Erkan Acar çalışmalarının başladığı kadir Saruhan caddesinde sokakta incelemelerde bulundu.

Eşbaşkan Acar, yaptığı açıklamada "kaldırım yenileme ve ışıklandırma ilçemizin çehresini değiştirecek. İlçemizin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Halkımız daha güzel şeylere laiktir  ” Dedi.

• Başkale Belediyesi’nden kaldırım çalışmaları devam ediyor.