Belediyemiz İstinat Duvarı Yapım Çalışmalarına Başladı

Başkale Belediyesi merkez Hafiziye Mahallesinde yollarda toprak kaymalarına karşı istinat duvarı yapım çalışmasına başladı.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin farklı yerlerinde yol yapım çalışmalarının yanı sıra yol genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediyemiz ilçemizin Hafiziye Mahallemizde toprağın ya da yapının kaymasını engellemek üzere istinat duvarı çalışmalarını gerçekleştirdi. Önceliği olan mahallelerimizden başlayan ekibimiz, merkez mahallelerimizde oluşturulan programa göre genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmalarına devam edecek.

Kazı çalışmaları tamamlanan istinat duvarı yapım çalışması temel betonu üzerine toprakarme duvar yapımıyla sona erecek.

Yeni istinat duvarının tamamlanmasıyla Hafiziye Mahallemizde araç trafiği,yayalar ile yol bitişiğindeki evlerin emniyeti sağlanacak.

• Belediyemiz İstinat Duvarı Yapım Çalışmalarına Başladı