Stabilize Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

Başkale Belediyesi, kırsal ve merkez mahalle yollarına yönelik Stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla 2019 yılından itibaren yapılan çalışmalarda birçok merkez ve kırsal mahalle yolu tamamlanırken, bu kapsamda İlçeye bağlı Aşağı küme mahallesinde stabilize yol çalışması yapıldı.

Planlama dahilinde yapılan çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz çalışmalara Aşağı Küme kırsalında devam etti.

Kısa bir süre önce Aşağı Küme kırsal mahalle içinde start verilen 2 Km çalışma ile çamurlu ve bozuk olan mahalle yolları onarılıp ulaşım sıkıntısı yaşayan mahalle sakinlerinin sorunları çözüme kavuşturuldu.

Belediye Eşbaşkanımız Şengül Polat ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ile Belediye Meclis Üyeleri, çalışma yapılan mahallede incelemelerde bulunarak, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle halkı çalışmalarından dolayı Eşbaşkan Polat ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

• Stabilize Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor