Başkale'de 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Verildi

11 Temmuz 2017
Başkale'de 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Verildi

Başkale İlçemizde Belediyemiz ve Başkale Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz darbe Girişiminin birinci yıldönümünde şehitler için mevlit okutularak, öğle yemeği verildi.

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Başkale İlçemizde şehitleri anma programı düzenlendi.

Programa Belediye başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutan Vekilli Piyade Yarbay Bülent Barış Sarp, Cumhuriyet Savcısı Engin Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Himmet Polat, Komando Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Engin Hatipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Vekilimiz Öztürk ve beraberindekiler ilk olarak 1994 yılında Ağrı Tendürek Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan er Naim Abi ile şehit Güvenlik Korucusu Mevlüt Alp'ın Başkale merkez mezarlığındaki mezarlarını ziyaret edip dua okudu.

Ardından şehit er Naim Abi’nin ailesini ziyaret eden Öztürk, şehidin kardeşleriyle bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Başkale Merkez Camisi'ne Öztürk ve beraberindekiler yaklaşık 500 kişinin katıldığı mevlit programına katıldı.

Program verilen yemeğin ardından son buldu.

• Başkale'de 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Verildi