Başkale’de Butik Sokak Çalışmaları Başladı

Başkale Belediyesi ilçede başlatmış olduğu kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları devam ederken, Belediyemiz ilçemizin çehresini değiştirecek bir çalışmaya daha imza atarak Akkoyun sokağının butik sokak olması için çalışmalarına başladı.

Başkale Belediyesince ilçe genelinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kadir Saruhan Caddesi, Şehit Kerim Aydın Caddesi, İskender Ertuş Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Mahmut Ertuş Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarına devam ederken, Akkoyun Sokağını da dizayn ederek butik sokağa dönüştürmek için gerekli standartlara çıkartmak için çalışmalarına başladı.

Belediye Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat,  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ve Belediye meclis Üyeleri, butik sokak çalışmalarının başlatılacağı Akkoyun sokakta incelemelerde bulundu. Eşbaşkanlarımız  Erkan Acar Şengül Polat ile beraberindekiler, sokak esnafıyla yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Eşbaşkan Acar, yaptığı açıklamada "kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma ilçemizin çehresini değiştirecek. Bunun yanı sıra bu sokakta da çalışmalarımız olacak. İlçemize yakışır bir butik sokak oluşturacağız. Sokak trafiğe kapatılacak. Sadece akşam belli saatlerde ihtiyaç olursa trafiğe açılacak. İlçemizin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Esnaflarımızın da bizlere destek vermesini istiyoruz. ” Dedi.

• Başkale’de Butik Sokak Çalışmaları Başladı