Başkale’mize Yeni Kültür Merkezi Ve Belediye Hizmet Binası

06 Temmuz 2017
Başkale’mize Yeni Kültür Merkezi Ve Belediye Hizmet Binası

Başkale ilçemizi Sosyal yaşam alanlarıyla buluşturan Belediyemiz, Başkale Kültür Merkezi ve Belediye hizmet binası projesinde sona geldi.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün talimatıyla ilçede vatandaşlara daha önce görmedikleri hizmeti sunabilmek için çalışmalara hız verildi.

Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,  içerisinde ilçe belediye binasının da yer alacağı kültür merkezinin proje çalışmasının tamamlandığına dikkat çekerek, kısa sürede ihalesi yapılacağı kamuoyuna duyurulacağının müjdesini verdi.

Belediye Hizmet Binası Da Proje İçerisinde Yer Alacak

Projenin Başkale Belediyesi hizmet binası ile aynı yapı içerisinde olacak şekilde hazırlandığını söyleyen Başkan Abdulselam Öztürk, ilçenin can damarı olacak kültür merkezinin arsa alanının 3 bin 200 m²  ve hizmet alanın ise 4 bin 002,20 m²  3 katlı olduğunu ifade etti.

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada, “3 katlı Kültür Merkezi Projemiz kapsamında İlçe Belediyesi hizmet binası, 350 kişilik çok amaçlı salon, derslik, halk oyunları, dil kursları, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak.Bu tür etkinlikler insanın enerjilerini atabileceği alanlar yaratmak zorundayız. " dedi.

• Başkale’mize Yeni Kültür Merkezi Ve Belediye Hizmet Binası