Başkale Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Belediyemiz tarafından düzenlenen 12 takımın katılım sağladığı mahalleler ve kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının startı verildi.

Başkale Belediyesi’nin, sporun birleştirici gücünden yararlanarak merkez ve kırsal mahalleler ile kurumlar arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize ettiği futbol turnuvası, ilçe merkezi ve kırsal mahalleler ve kurumlardan oluşan 12 takımının katılımıyla başladı.

Turnuvanın REMSPOR ile YAVUZLARSPOR arasından oynanan ilk karşılaşma ile startı verildi.

15 gün sürecek turnuva 12 takımdan A ve B grupları olmak üzere 6 takımdan oluşan 2 grup halinde oynanacak grup aşamasında ilk iki takım yarı finale yükselecek. Yarı finalden sonra iki takım final karşılaşmasının ardından 1’inci olan takıma çeşitli hediyeler verilecek.

İLK MAÇLARIN SONUÇLARI

Remspor 5-1 Yavuzlar