Başkale Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Başkale Belediyesi'nin ekim ayı meclis toplantısı, Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkale Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı, Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.

2019 yılı Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkale Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar’ın başkanlık yaptığı toplantıda, Eylül ayı içerisinde yapılan faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Daha sonra Belediye meclisinin gündem maddeleri okundu.

Mali hizmetler Müdürü Ahmet Alkan, Belediye meclis üyelerine Başkale Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı ile ilgili bir sunum yaptı.

Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar, meclis toplantısında yaptığı konuşmasında “Belediye olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Halkımıza karşı sorumluluklarımızın olduğunun bilincindeyiz. İlçemize iyi hizmetler yapmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Eşbaşkan Acar’ın konuşmasının ardından meclis üyelerin talep ve önerileri dinlendi. Toplantı, meclise sunulan önergeler ve komisyon raporlarının görüşülmesi ile devam etti.

• Başkale Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı