Zabıta Ekiplerimizden Okul Kantinleri Denetimi

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini denetledi. İlçedeki tüm okullarında kantin denetimi yapan ekipler, tüketim tarihi geçen ürünlerin bulundurmamaları konusunda iş yerlerine uyarılarda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin ilçe sınırlarında bulunan kantinlerde yaptığı denetimlerde genel hijyen, tüketim tarihi geçmiş gıdalar ile işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının kontrolü yapıldı. Tüm okul kantinlerinde denetim yapan Zabıta Memurları, ruhsatsız faaliyet göstermemeleri ve tüketim tarihi geçmiş gıda bulundurmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinin yanında bulunan bakkallarda da iş yerleriyle ilgili denetimlerini devam ettiriyor.

• Zabıta Ekiplerimizden Okul Kantinleri Denetimi