Esnafın İsteği Yerine Getirildi, İlçemizin Çehresi Değişiyor

Başkale Belediyesi ilçede startını verdiği kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarının yerinde inceleyen Başkale Belediye Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat, esnafın talebinin yerine getirildiğini belirtti.

İlçemizde bulunan Mahmut Ertuş Caddesi, Kadir Saruhan Caddesi, İskender Ertuş Caddesi, Şehit Kerim Aydın Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi esnaflardan gelen talep üzerine fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından başlatılan kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Eş başkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye meclis üyeleri ile birlikte çarşı merkezinde gezen Eşbaşkanlarımız, esnafların taleplerini dinledi.

2 ay sonra Başkale'nin çehresinin değişeceğini belirten Eşbaşkanımız Acar, “ilçemizde esnafımızla hem seçim öncesi hem de seçim sonrası yaptığımız görüşmelerde kaldırımların yapılması yönünde yoğun talepler vardı. Fen İşlerine bağlı arkadaşlar gerekli teknik incelemeleri yaptılar. Arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. 2 ay sürecek çalışma ile ilçemiz daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacaktır. caddelerde sağlı sollu kaldırım ve dekoratif ışıklandırma, orta refüj, ağaçlandırma ve yeşillendirme olacak şekilde tamamlayacağız. Esnafımız mağdur olmaması için seri bir şekilde çalışıyoruz. İlçemize hayırlı olsun dedi.

Eşbaşkanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür eden esnaflar, "Esnafımızın kaldırımdan dolayı baya bir sıkıntısı vardı. Belediyemizin yapacağı çalışma ile daha güzel bir görüntü olacak. Tüm esnaf olarak teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eşbaşkanlarımız ve beraberindekiler incelemelerin ardından esnafla birlikte çay içip uzun süre sohbet ettiler.

• Esnafın İsteği Yerine Getirildi, İlçemizin Çehresi Değişiyor