Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor

Başkale Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Ekiplerimiz son olarak Hafiziye Mahallesi çarşı merkezinde bulunan metruk yapının yıkımını gerçekleştirerek hafriyatlarını kaldırdı.

İlçemizde metruk halde bulunan ve Başkale halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit ediliyor ve yıkımı gerçekleştiriliyor.

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit ederek bina sahipleri ile iletişime geçiyor. Halkın huzur ve güvenliği yanında ilçenin değişim ve gelişimi için çevrelerindeki bu tür binaları bildirmelerini isteyen yetkililer, metruk binaların tespit edilmesi ardından gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybetmeden yıkım işlemini gerekli güvenlik önlemlerini alarak gerçekleştiriyor.

Ekiplerimiz son olarak merkeze bağlı Hafiziye Mahallesi çarşı merkezinde bulunan metruk yapının yıkımını gerçekleştirerek hafriyatlarını kaldırdı.

• Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor