Başkale’nin Çehresi Değişiyor

Başkale İlçemizde Belediyemiz tarafından başlatılan çarşı merkezinde kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarının startı verildi. İlçemizde büyük bir heyecan yaratan projemizle birlikte ilçemizin çehresi değişecek.

Başkale çarşı merkezinde yer alan Mahmut Ertuş Caddesi,  Kadir Saruhan Caddesi Şehit Kerim Aydın Caddesi, İskender Ertuş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nin modern bir yapıya kavuşturulması için Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma projesinin  çalışmaları başladı.

Çalışmalar kapsamında çarşı merkezinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları kapsamında elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları başlarken kaldırımların yenileme 60 gün sürecek çalışmalarla caddelerde sağlı sollu kaldırım ve dekoratif ışıklandırma, orta refüj, ağaçlandırma ve yeşillendirme işlemleri yapılacak.

Projenin tamamlanmasıyla çarşı merkezinin çok güzel olacağını belirten vatandaşlar “Belediyemizin yapacağı çalışmalar bizi çok memnun etti. Kaldırım ve ışıklandırma kentte ayrı bir hava katacaktır. Ve buradaki esnafında yüzünü güldürecektir. Biz yapılan bu çalışmadan dolayı belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

• Başkale’nin Çehresi Değişiyor