Zabıta Ekiplerimizden Fırınlara Zam Denetimi

Başkale’de 1 liraya satılan 210 gram ekmeğin 1.25 liraya çıkarılmasının ardından Zabıta ekiplerimiz fırınlarda gramaj ve fiyat denetimi yaptı.

Başkale’de 1 liraya satılan 220 gram ekmeğin 1.25 liraya çıkarılmasının ardından Belediyemize bağlı zabıta ekipleri fırınlarda gramaj ve fiyat denetimi yaptı. Ekmekleri tartan Zabıta ekipleri, fırınlarda asılı bulunan fiyat tarifesi doğrultusunda 1.25 TL’ye satıldığına dair tutanak düzenliyor.

Başkale’de 9 Eylül 2019 tarihinden itibaren 210 gram ekmeğin 1.25 liraya satılması zabıta ekiplerimizi harekete geçirdi. Ekiplerimiz ekmeğe zam yapan fırınları denetledi.

Fırınlarda asılı vaziyetteki fiyat tarifeleri doğrultusunda denetim yapan ekipler, satılan ekmeklerin gramajlarını ve fiyatlarını denetledikten sonra, 210 gram ekmeğin 1.25 liraya satıldığına dair tutanak tanzim ettiler.

• Zabıta Ekiplerimizden Fırınlara Zam Denetimi