5 Yıllık Stratejik Planımız Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Başkale belediye meclisi 2019 yılı 6. Meclis birleşimini yaptı, 5 yıllık stratejik planımız oy birliğiyle kabul edildi

Belediyemizin bu ayki meclisi 05 Eylül Perşembe günü birleşimi Belediye toplantı salonunda yapıldı. Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar’ın yönettiği oturumda Başkale Belediyesi 5 Yıllık Stratejik Planı konusu gündeme geldi.

Açılış ve yoklamanın ardından toplantıda Başkale Belediyesi'nin 2020- 2024 dönemini kapsayan 5 yıllık hedeflerini ve çalışma programını içeren Stratejik Planının görüşülmesine geçildi.

Stratejik Plan Belediye Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alkan tarafından okundu.

101 sayfadan oluşan stratejik plan üzerinde meclis üyeleri ayrı ayrı görüş belirtti ve stratejik plan meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Eşbaşkanımız Erkan Acar, stratejik planın Başkale halkına hayırlı olsun temennisine bulunarak, "5 yıllık sürede Başkale’de neleri öngörüyoruz, hangi yatırımları öngörüyoruz,  2020- 2024 arası dönem için belediye olarak bu planı hazırladık. Bu planı belediyemizin ilgili müdürleri hazırladı. Her birim kendi yapabileceklerini, yaptıkları toplantılarla ve aldıkları görüşlerle hazırladı. Halkımızın görüşlerine de başvurduk. Onların istekleri doğrultusunda hareket ettik. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun." dedi.

• 5 Yıllık Stratejik Planımız Oy Birliğiyle Kabul Edildi