Belediyemizden İhtiyaç Sahibi Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Başkale Belediyesi, Başkale’de ikamet eden ve maddi durumu çok kötü olan bir ailenin 4 çocuğuna okula devam etmeleri için gerekli tüm kırtasiye malzemelerini alarak çocukları sevindirdi.

Belediyemize bağlı Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü, ilçede ikamet eden ve maddi durumları çok kötü olan bir ailenin 4 çocuğunun okula devam etmeleri için yardım eli uzattı. Belediye ekipleri, her bir çocuğa okul için gerekli olan çanta ve kırtasiye malzemesi hazırladı.

Okul çantaları ekipler tarafından ailenin evine götürülerek çocuklara teslim edildi. Yapılan yardımla öğrencilerin defterinden kalemine kadar tüm okul gereksinimleri temin edildi.

Okula gidecekleri için çok mutlu olan çocuklar, Başkale Belediyesi Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat’a çok teşekkür etti.

• Belediyemizden İhtiyaç Sahibi Çocuklara Kırtasiye Yardımı