Mesire Alanında Otomatik Sulama Sistemi Yapıldı

Belediyemize bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde bulunan Mesire ve Piknik alanında otomatik sulama sistemi yapıldı.

Başkale Belediyesi tarafından ilçemizde yapılan Mesire ve piknik alanında rulo çimlerin yeniden döşenmesinin ardından belediye ekiplerimiz park alanındaki ağaçları ve çimleri işçilik ve zamandan tasarruf sağlayarak sulayabilmek için otomatik sulama sistemi yaptı.

Belediye Eşbaşkanımız Şengül Polat ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ile belediye meclis üyeleri, mesire ve piknik alanını gezerek otomatik sulama sistemlerini inceledi.

Eşbaşkanımız Şengül Polat, sulama istemi ve mesire alanı hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Mesire alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve piknik için kamelya barbeküler bulunuyor. Çocuklar parklarda gönüllerince eğlenirken, yetişkinler ise mesire alanında hafta sonları güzel vakit geçiriyor.

• Mesire Alanında Otomatik Sulama Sistemi Yapıldı