Eylül Ayı Meclis Toplantımız Başladı

Başkale Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar’ın başkanlığında toplandı.

Başkale Belediyesi Meclisi Eylül ayı toplantısı Eşbaşkanımız Erkan Acar’ın başkanlığında toplandı.

Açılış ve yoklama yapılmasının ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti.

Meclis toplantısında İmar, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor, Sağlık ve Sosyal Yardımlar, Eğitim, Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele, Kadın Erkek eşitliği komisyonları tarafından yürütülen çalışmaların raporları görüşüldü.

Gündem dışı maddeler ise yapılan oylama sonrasında gündeme alınan maddeler gerekli çalışmaların yapılması için ilgili komisyonlara sevk edildi.

Toplantıya Salı günü saat 11.00’da toplanmak üzere ara verildi.

• Eylül Ayı Meclis Toplantımız Başladı