Zabıta Ekiplerimiz Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Belediyemize bağlı Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, halkımızın sağlığı için her ay düzenli bir şekilde tüm fırınlarda yaptığı gramaj, hijyen ve temizlik denetimlerine devam etti.

Başkale Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemizde faaliyet gösteren tüm fırınlarda gıda denetimi yaptı.Zabıta ekiplerimiz, her ay fırınlarda düzenli bir şekilde yaptığı gıda denetimleri kapsamında ilçemizde bulunan tüm fırınlarda gramaj, hijyen ve temizlik kapsamında fırınlarda denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde iş yeri açma ruhsatı, genel temizlik, portör, muayene kartı, iş önlüğü, yangın tüpü ve iş yerlerinde bulunan eksiklikler kontrol edildi. Zabıta ekipleri, mutfaklarda temizlik koşullarını kontrol edip, işçilerin hijyene uygun bir şekilde kılık kıyafetlerine özen göstermeleri gerektiğini bildirdi.

Zabıta ekipleri, kontrolleri yapılan ve eksikleri bulunan iş yerlerine ihtar verildiğini, uyarıları dikkate alıp eksikliklerini tamamlamayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirtti.

• Zabıta Ekiplerimiz Gıda Denetimlerine Devam Ediyor